restauracia sokol 1
press to zoom
restauracia sokol 2
press to zoom
restauracia sokol 3
press to zoom
restauracia sokol 4
press to zoom
restauracia sokol 5
press to zoom
restauracia sokol 6
press to zoom
restauracia sokol 7
press to zoom
restauracia sokol 8
press to zoom
1/1

Sokol

Reštaurácia

Prešov

2018

- Plocha pozemku:  850m2

- Zastavaná plocha: 197 m2

- Úžitková plocha: 187 m2

- Obostavaný priestor: 810 m3

- Merná potreba tepla na vykurovanie: 19 kWh/(m2.a)

 

Parcela stavebníka je situovaná na hranici zastavanej časti obce Ruská Nová Ves v mierne svahovitom teréne. Zámerom a prianím investora bolo navrhnúť dvojpodlažný dom s oddelením dennej a nočnej časti domu s napojením domu na južne orientovanú záhradu, ktorá je dôležitou súčasťou dennej prízemnej časti domu a preto sme sa snažili jej plochu ponechať v čo najväčšej miere bez zastavania. Veľké presklenia orientované na juh umožňujú maximálne solárne zisky v zimnom a prechodnom období.